Helmikuun taidetekosia

Maalaaminen tapahtui helmikuun ensimmäisellä puoliskolla, piirtäminen toisella. Eniten tuli piirrettyä paperille, mutta koneellakin tuli tehtyä. En tehnyt pikkukuvia tällä kertaa hirveästi.

Koiraeläimet

Halusin tehdä yksinkertaisia hahmoja, jotka ovat kaksiulotteisessa maailmassa. Viivan tekeminen oli tässä kiinnostavaa. Minusta on kiva täyttää positiivista tilaa, ks. kolmannen koiran silmäkoko.

Koira ja kello

Koira on varastanut kellon, mutta ei tiedäkkään kellon olevan elävä olento, joka suojelee itseään tarvittaessa. Pidän liioitelluista asennoista, mielestäni ne kuvaavat hahmon oloa mainiosti. Tosin, nyt kun olen piirtänyt eläimiä enemmän, varmaan kiinnittäisin enemmän huomiota kellon päällä olevaan lintuun.

Naali ja ruutat

Naalihahmo, jolla on hieno puku päällä. Toisella naalilla on vähän rennompi asuste. Sama hahmo kuitenkin. Pidän ideasta, että naalihahmo olisi talviturkin karistamisen puolivälissä. Vähän siis .. valkoista turkkia putoaisi. Tämän hahmon tein omaa mieltäni täyttämään.

Dinolehtiö

Vääristyneet dinot olivat mielenkiinnonkohteenani pari kuukautta sitten. Tein niistä pienen lehtiön, mihin piirsin erilaisia tapoja koota dinoja väärin. Ensimmäisessä on velociraptori, ilman sulkia, ja jalka liian ylhäällä. T-Rex, kenguruasennossa, ja oudoilla mittasuhteilla. Pääkallo kutistekalvossa, eli ei tarpeeksi lihaa ihon ja luiden välillä. Vesidinosaurus maalla, jonka niska on liian venyvä. Kaksi outoa dinoa, joiden hännät laahaavat maassa ja joiden kädet ovat pronoituneet. Yksi dinoista ei ole myöskään perustunut mihinkään oikeaan dinosaurukseen. Tein tämän kaverini tekemän lehtiön inspiroitumana.

Oselotti

Metal Gear Solid 3:n outo majuri. Tässä maalauksessa pidin värien valitsemisesta. Oselotin naaman muoto myös piti harjoittaa ensin paperille, ennen kuin sitä maalasin. Puiden lehdet näyttivät ensin vähän liian videopelimäisiltä, joten lisäsin pieniä hapsuja sekoitettuihin vihreisiin väreihin.

Luuranko roboteille

Robottien luuranko pelistä Five Nights at Freddy's. Tämä oli uuden piirrustusvihkoni ensimmäinen piirrustus. Mietin, että oudon asennon tekeminen on helpompaa kuin "luonnollisen", mutta tosin, luonnollinen asento on yleensä paljon tylsempi kuin asento piirroshahmon.

Ystävänpäivälahja

Tämä oli lahja kaverilleni Saba:lle, vaihtolahjana. Sydämenmuotoiset ilmapallot olivat hauska ajatus, ja tiesin, että halusin myös värittää ne hauskoihin väreihin. Taustakuvan värivietto toi kuvan yhteen.