Kuvia Liettuasta

Kävin matkalla Liettuassa heinäkuussa. Siellä näin kavereita, rakennuksia, ja ihmisten elämää. Minulla ei ollut mukana kameraani, mutta sain vanhahkolla puhelimellani kuvia kuitenkin otettua.


En pidä lentokoneista, joten matkasin laivalla ja bussilla. Pitkästä mat-kasta itsestään sai oman aktiviteetin, jossa "aivoja" (eli siis kartanlukua) sai käyttää. Laivalla nukuin kannella, jossa kovat tuulet viilensivät helpotukseksi. Asteita oli tällöin noin 27.

Tallinnan bussiasemalla. Vietin siellä neljä tuntia aikaani. Saavuin 18:30, ja bussini lähti 22:30. Katselin suurimmaksi osaksi puluja, ja ihmisiä jotka busseilla kulkivat. Vessaan pääsi juuri hyvin silloin, kun jokin bussi oli lähdössä; tämä tarkoitti sitä, että penkkipaikkaasi ei viety ollessasi poissa. Kun saavuin penkille, kuvan kuu oli vasta vasemmalla, lipputangon ja rakennuksen välissä. Kello oli tässä vaiheessa noin 21:30.

Vielä ensimmäisenäkin päivänä sain kävellä kaupungilla Vilnassa. Huomasin nukahtaneeni puoleksi tunniksi kirjastoon, jonka jälkeen kävelin hotellilleni.

Vilna illalla

Alien-kahvilassa.

Yksi odotetuimmista julkkiksista, ei kuitenkaan odotetuin